Christoffer Nyman uppges lämna Tyskland – ”Redan återvänt hem”

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Christoffer Nyman kan vara på väg tillbaka till IFK Norrköping – i dag kommer nya uppgifter om att spelaren ska ha lämnat sin tyska klubb Eintracht Braunschweig: 
“26-åringens plats i omklädningsrummet är redan tömd och Christoffer Nyman har redan återvänt till sin hemstad Norrköping”, skriver Regionalsport.de.

Christoffer Nyman slog igenom i Norrköping år 2015 och var högst delaktig i att klubben kunde bärga ett SM-guld just den säsongen.

Det efterföljande året lämnade anfallaren klubben för spel i tyska Eintracht Braunschweig.

Nyman kom tyvärr in i knepigt läge för klubben, som hämmade spelarens egna utveckling. När säsongen var slut hade Eintracht Braunschweig ramlat ur den näst högst serien i Tyskland.

Väl nere i trean har det inte heller gått som på räls för laget. Nyman själv har också haft det kämpigt under säsongen, där speltiden har varit sparsam på grund av skadeproblem.

Nu kommer uppgifter från Tyskland som gör gällande att spelaren inte blir kvar i klubben:

“26-åringens plats i omklädningsrummet är redan tömd och Christoffer Nyman har redan återvänt till sin hemstad Norrköping”, skriver Regionalsport.de.

Det har tidigare ryktas flitigt om en flytt tillbaka till Norrköping.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/23/christoffer-nyman-uppges-lamna-tyskland-rensat-ur-sitt-skap/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *