Propulsion putsar PdA-formen i Gulddivisionen

Advertisements

Propulsion får ett överkomligt motstånd när han den kommande lördagen ska vässa Prix d’Amérique-formen i Gulddivisionen på Romme.

Propulsion går mot en ny start i Prix d’Amérique – men förbereder sig på hemmaplan. Dagen för det tredje B-loppet Prix de Bourgogne körs på Vincennes, väljer Daniel Redéns monstertravare att slipa formen i lördagens Gulddivisionen på Romme. Blott sju hästar kommer till start i loppet (som får plats på V75) och det tuffaste motståndet lär bjudas av On Track Piraten.

Propulsion har haft en sagolik säsong, även om han vid sin senaste start i Silverhästen fick segerraden bruten. En seger på lördag och hästen passerar elva miljoner insprunget – bara i år. Propulsion har varit med i Prix d’Amérique de två senaste åren, med ett fjärde- respektive tredjepris som resultat.

Här är startlistan:

2640 auto

1 Ajlexes Cubano – Tomas Pettersson
2 Rokkakudo – Ulf Ohlsson
3 On Track Piraten – Hans R Strömberg
4 Let’s Dance – Klaus Kern
5 Mind Your Face – Jorma Kontio
6 Love Dancer – Maxime Marais
7 Propulsion – Örjan Kihlström

This is a Syndicated article! http://www.travnet.se/blog/2018/12/23/propulsion-putsar-pda-formen-gulddivisionen/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top