JUST NU – PÅ JULAFTON: Tar sydamerikan – Bajens spionresa har resulterat

Advertisements

Hammarby och Frejs samarbete stärks. Nu får superettanklubben ett namn som Bajen har scoutat under en av flera resor nere i Sydamerika: Andrés Hernández från Venezuela.

– Det här är ett tydligt led av samarbetet med Hammarby, säger Frejs manager Stefan Olsson till klubbens officiella hemsida.

Hammarby och Frej drygar alltså ut och den här gången resulterar det i en spelare ända från Venezuela.
Det är under julafton det blir känt att nu att Andrés Hernández skrivit på ett kontrakt på ett år (option på ytterligare två). Detta är ett namn som är ordinarie i  Portuguesa FC som spelar i elitdivisionen där borta.

– Det här är ett tydligt led av samarbetet med Hammarby. Vi tar nytta av det stora och grundläggande scout-jobbet som görs, ett jobb som vi inte har möjlighet att göra, säger Frejs manager Stefan Olsson.

Vidare kommer tränaren in på Hammarbys betydelse och hur nu samarbetet får nya effekter:

– Att vi kan nyttja den räckvidd som Hammarbys scouting nätverk ger oss ser vi som ovärderligt. Sedan har vi erfarenhet och respekten för vad som krävs för att flytta en spelare från andra sidan jorden. Men det är ett jobb för mig och tränarteamet, säger Olsson.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/24/just-nu-julafton-tar-sydamerikan-bajens-spionresa-har-resulterat/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *