Kan bli för dyr igen – men Norrköping förnekar inte täta samtal

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Christoffer Nyman var för dyr för Norrköping i somras. Nu kan det däremot vara på väg att lossna. Norrköping uppges nu vara i kontakt med Eintracht Braunschweig.
– Vi har haft en tät dialog med klubben angående Totte. Men min bedömning nu är att det inte blir av i det här fönstret.

Christoffer Nyman är ännu en hemvändare som kan vara på väg hem till Norrköping.

Vad som ser ut som en toppvärvning kan nu vara mycket nära.
När toppkonkurrenterna ännu på allvar inte agerat så kan nu Norrköping göra det. I somras var däremot Christoffer Nyman för dyr.
Det ser han inte ut att vara längre.

Men i somras så lät det så här från ordförande Peter Hunt:
”Det skiljer för mycket mellan oss just nu och det är en stor affär för vilken klubb som helst.’, sade han.

Det har nu gått två år sedan Nyman såldes till Tyskland.
Sedan dess har nu bland andra Alex Fransson kommit hem. Frågan är hur det får Nyman att vilja mer?

Klart är hur som helst att hans Eintracht åkt ner i tyska tredjedivisionen. Här Peter Hunt om möjligheterna så är han däremot inte alltför positiv, utåt sett i alla fall:

– Vi har haft en tät dialog med klubben angående Totte. Men min bedömning nu är att det inte blir av i det här fönstret. Det skiljer för mycket mellan oss just nu och det är en stor affär för vilken klubb som helst.

– Det vore tjänstefel av oss om vi inte kollade upp läget med de spelare som spelat hos oss tidigare. Nu tog vi ju hem Alexander Fransson och det kan säkert sporra väldigt många. Sedan har det gått bra för oss i allsvenskan och det ser ju spelarna och det gör att vi bli attraktiva som klubb, säger Hunt.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/25/kan-bli-dyr-igen-men-norrkoping-fornekar-inte-tata-samtal/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *