Stjärnan får frågor om Djurgården – medger kontakter med Bosse Andersson

Advertisements

Magnus Eriksson och Djurgården. Rykten som funnits återkommande över stora delar av året. Nu pratar han i en lång intervju med Kvällsposten, inte minst om Djurgården.
– Det har blivit väldigt mycket känslor kring Djurgården och det har växt ut till att bli min klubb, säger Eriksson till Kvp.

Magnus Eriksson kommer från ett tungt år i MLS och San Jose som kom sist i hela ligan. Det gick så illa att Mikael Stahre till sist fick sparken som tränare,

Frågan är nu vad som händer för Eriksson med nye tränaren Almeyda?
Det vet han inte ens själv. Samtidigt så har Eriksson själv tjänat stora pengar vid det här laget, över 400 000 i månaden.
Och så har han blivit pappa!
– Obeskrivligt. Det är bara att lyfta på hatten till kvinnan i förhållandet, det är en stor och enorm resa som de gör. All styrka och kärlek till min sambo som gick igenom det och nu i efterhand är det helt fantastiskt på alla plan, säger Magnus Eriksson till Kvällsposten.

LÄS: KÄNSLOSAM JONAS OLSSON MÖTER MEDIA IGEN

Om USA och MLS. Ja, det är ingenting han grämer sig över.
Det var inte fel i Djurgården. Det är inte så att han känner att, fasen jag skulle aldrig ha lämnat.
– Jag ångrar ingenting. Efter alla utlandsäventyr jag haft, så sa jag till min agent, att USA har jag alltid velat testa. Vi fick en möjlighet och det var fantastiskt, säger han.

Och så kommer han in på hur han nu som närmast tänker på sin framtid.
Efter ett så tungt år men även för hur Djurgården så konsekvent står beredda här hemma att ta honom.
– Än i dag så vet jag inte riktigt hur saker och ting kommer att se ut. Det kommer in ett helt nytt ledarteam med sju ledare. Jag vet inte alls vart jag står i hans (Matias Almeydas) hierarki, så att det är bara att invänta. Jag är fullt inställd på att åka tillbaka i januari och så får vi se vad som händer, säger han till Kvp.

Kvp: Hur mycket saknar du att spela inför Djurgårdsfansen?

– Jag saknar det väldigt mycket. Någonstans finns det en trygghet också att jag vet om att jag kommer att spela i Djurgården den dagen jag kommer hem, oavsett när det blir. Det är min tro och det jag hoppas på, sedan när det blir får tiden utvisa. Jag känner verkligen att Djurgården har blivit mitt hem och jag följer varje match, säger han och bekräftar kontakter med Bosse Andersson:

– Ja, jag har jättebra kontakt med Bosse (Andersson) och Henke (Berggren) och många av spelarna så klart. Vi är en liten paddelgrupp som hållit igång här i Stockholm med Kerim (Mrabti), (Jacob) Une Larsson och (Jesper) Karlström. Det är vänner man kommer ha med sig långt framöver.

Och så kommenterar han förstås Malmö FF, en klubb han hade så stora framgångar med. Det blev ju spel i Champions League där. Fantastiska minnen.

– Jag har kollat på allt som jag kan. Det finns något nere i Malmö som gör att klubben är vart de är. Det är väldigt imponerande, det är mycket SM-guld och Europaspel sista åren. De är steget högre än de andra lagen.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/25/stjarnan-far-fragor-om-djurgarden-medger-kontakter-med-bosse-andersson/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *