JUST NU: Tidigare MFF-stjärnornas tunga annandag – buades av banan

Advertisements

Både Filip Helander och Mattias Svanberg fick chansen från start när Bologna tog emot Lazio i Serie A. Men det skulle bli en tuff dag på jobbet. Efter slutsignalen ljöd visselorkanen från läktarna och frågan är hur länge tränaren Filippo Inzaghi får behålla jobbet efter elva raka ligamatcher utan seger. 

Den förre storspelaren ”Pippo” Inzaghi är en pressad man.

Efter dagens förlust mot lillebrorsan Simone Inzaghis Lazio (0-2) är Bologna fortsatt fast förankrat i botten av Serie A. Detta efter mål av Luiz Felipe i den 30:e minuten och Senad Lulic en minut ifrån full tid.

De tidigare MFF-stjärnorna Filip Helander och Mattias Svanberg fick båda chansen från start men kunde inget göra i en lagmässigt blek insats.

Endast två segrar på 18 matcher fick fansen att ryta ifrån, buropen ekade högt och svenskarna fick lämna Stadio Renato Dall’ara med nedsänkta huvuden tillsammans med sina lagkamrater.

Bologna ligger fortsatt trea från slutet, under strecket, på 13 poäng. I italiensk press spekuleras det i att Inzaghi den äldre kan komma att få lämna jobbet inom kort till följd av de svaga resultaten.

Gladare miner var det för Albin Ekdal efter att hans Sampdoria tagit sin tredje raka seger (2-0 mot jumbon Chievo) och passerat Milan i tabellen. Ekdal, som spelade hela matchen, och hans Sampdoria ligger nu på femteplats i Serie A.

Lokalkonkurrenten Genoa – med Oscar Hiljemark från start – förlorade med 0-1 mot Cagliari. Hiljemark fick lämna planen utbytt i minut 77. Genoa ligger på 14:e plats i en haltande tabell.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/26/just-nu-tidigare-mff-stjarnornas-tunga-annandag-buades-av-banan/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *