Utslagna av Malmö FF – ryktas nu vilja ha Alexander Isak

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Alexander Isak är trots sin bristande speltid ett hett namn ute i Europa – nästa klubb att vilja ha honom är Besiktas enligt turkiska sajten fotomac.com.

Alexander Isak har under hösten haft det tufft i Borussia Dortmund – speltiden har varit lika med noll och anfallaren har mest fått spela med klubbens andralag i tyska fjärdedivisionen.

Det har länge ryktas om att en utlåning skulle vara bra för talangen. AIK-fansen drömmer säkert om en återförening, men nu kommer turkiska fotomac.com med nya uppgifter kring att Besiktas ska vara på jakt efter den svenske anfallaren.

Samma Besiktas som blev utslaget av Malmö FF i Europa League-gruppspelet. I ligan går det inte heller helt spikrakt för klubben, som för tillfället placerar sig på en sjunde plats i den turkiska Süper Lig.

På elva matcher i ligaspelet med Dortmunds andralag har Isak gjort fem mål och två assist. Den forne AIK-spelaren åker snart iväg med det svenska landslaget på januariturnén i Qatar där han hoppas kunna visa upp sig.

Isak har tillhört Dortmund sedan han kom från AIK i januari 2017.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/27/utslagna-av-malmo-ff-ryktas-nu-vilja-ha-alexander-isak/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *