Antonio Tabac skadad – lång tid komma tillbaka

Advertisements

Ett formidabelt succéår slutar i moll för Antonio Tabac. Oskar Kylin-Bloms reklamhäst har fått en gaffelbands-skada och lär behöva lång tid för att komma tillbaka.

Sexårige Antonio Tabac har gjort stor succé i regi Oskar Kylin-Blom under året, staplat V75-segrar på varandra, klättrat upp till högsta klassen och dessutom vunnit klassiska Prijs der Giganten. Men för hästen som tjänat 1,6 miljoner kronor i år slutar säsongen tråkigt. En gaffelbandsskada är konstaterad för hingsten, det bekräftar tränaren för travronden.se.

– Det är svårt att säga hur pass lång tid det tar. Man kan bara hoppas att det läker fort. Det är aldrig roligt när hästar blir skadade, men det är inte så mycket man kan göra åt saken. Men nu är mycket av planeringen för nästa år förstörd. Tanken var att han skulle tränas för att komma ut till våren, nu får vi hoppas att han kan vara tillbaka till slutet av nästa säsong, säger Oskar Kylin-Blom till travronden.se. (Foto: ALN).

This is a Syndicated article! http://www.travnet.se/blog/2018/12/28/antonio-tabac-skadad-lang-tid-komma-tillbaka/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top