Stosprintern Vamp Kronos till avel i Italien

Advertisements

Den för tränaren Jerry Riordan mycket framgångsrika fyraåringen Vamp Kronos slutar att tävla. Nu väntar i stället en fortsättning som avelssto i Italien.

Jerry Riordan-tränade Vamp Kronos deltog i sön-dagens storlopp Critérium Continental på Vincennes, men den historien slutade i en tidig galopp. Det blev också unghäststjärnans sista start, skriver sulkysport.se. Det blir i stället en fortsatt karriär som avelssto i Italien, där Ready Cash-dottern är uppfödd. Hennes första möte i avelsboxen blir med Muscle Hill.

Vamp Kronos gjorde 28 starter, vann av dessa hälften och tjänade drygt 4,5 miljoner kronor. Den största segern kom i Stosprintern i somras och på meritlistan noteras också silver i Stochampionatet samt seger i EM för treåringar och tredjeplats i Breeders Crown samma år. (Foto: ALN).

This is a Syndicated article! http://www.travnet.se/blog/2018/12/28/stosprintern-vamp-kronos-avel-italien/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top