Björn och Bryssel stegade undan till seger i Paris

Advertisements

Björn Goop-tränade Bryssel har haft en fin vinter på Vincennes så här långt och på fredagen kom också första fullträffen. Sexåringen vann lätt med tränaren i sulkyn.

Efter att ha slutat tvåa två gånger på raken hittills i vinter på Vincennes, var det på fredagen dags för Bryssel att även njuta segerns sötma i Paris. I ett lopp för sexåringar kunde Björn Goop ta en komfortabel seger på kolstybben bakom Ready Cash-sonen.

Bryssel avancerades tidigt framåt i andraspår och kunde med lite mer än en kilometer kvar av loppet ta sig till ledningen. Efter det var det spel mot ett mål. Bryssel gick i fin stil undan med ett par längder på upploppet för att passera mål på 1.12,3a/2100 meter. En seger värd 22 500 euro. Bakom sköt den av Robert Bergh tränade Mellby Drake till snyggt för att bärga andrapriset och trea i mål var Veijo Heiskanens Te Queiro Grif, som därmed ordnade en svensk trippel i loppet. (Foto: ALN).

Du kan se loppet här.

This is a Syndicated article! http://www.travnet.se/blog/2018/12/29/bjorn-och-bryssel-stegade-undan-seger-paris/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top