Blåvitts klubbdirektör inte imponerad – ”Inte det jag vill ska prägla klubben”

Advertisements

IFK Göteborgs klubbchefen ryter ifrån, efter att Ole Nielsen tidigare i dag bekräftade för Fotbollskanalen att han fört en dialog med Blåvitt angående sportchefsjobbet i föreningen.
– De jag har träffat för eventuella tjänster i Blåvitt samt de som arbetar med mig nu vet att det finns enkla regler att följa, säger Göteborgs klubbdirektör Max Markusson till Göteborgs-Posten. 

Det var i en intervju med Fotbollskanalen tidigare i dag som danske Ole Nielsen förkunnande att han är en väldigt trolig kandidat till jobbet som ny sportchef i IFK Göteborg.

Det uppskattades inte av klubbdirektören Max Markusson som nu väljer att vädja sina åsikter i Göteborgs-Posten.

– De jag har träffat för eventuella tjänster i Blåvitt samt de som arbetar med mig nu vet att det finns enkla regler att följa. Jag kräver samma från alla och det är hårt jobb och fullständig lojalitet mot klubben, säger han till GP och fortsätter:

– Med det sagt så blir det enkelt för alla att förstå att de som inte är anställda – och i någon form uttalar sig om en ett eventuellt jobb – per automatik går emot det jag vill ska prägla klubben, säger Markusson.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/29/blavitts-klubbdirektor-inte-imponerad-gar-emot-det-jag-vill-ska-pragla-klubben/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *