FD60: Djurgårdens sparkapital – ”Kan snart rankas som allsvenskans störste”

Advertisements

PODCAST. Det vankas julspecial i FotbollDirekts FD 60 minuter. Allsvenskan 2018 ska summeras och i studion sitter stora delar av redaktionen för att sammanfatta sina intryck. Storslam för AIK eller tänker gästerna annorlunda?

Utmärkelser delas ut och klubbarna risas och rosas.

Vi siar om framtiden och som en cliffhanger bjuder FD:s flygande reporter Casper Nordqvist på en anekdot från Shamrock Rovers-AIK på Irland i somras när en irländsk journalist på presskonferensen efteråt satt i en Hammarbytröja.

Dessutom vill så väl Ola Gustavsson som Casper Nordqvist ranka Fouad Bachirou som allsvenskans alla kategorier bäste, detta efter hans höst – och inte minst som han visat upp sig i Europa-spelet. ”Fullt jämförbar på sitt sätt med AIK:s Kristoffer Olsson”.

Men kring allsvenskans bäste alla kategorier så finns en coming man i Djurgården. Redaktionen är överens om att Erik Johansson har så mycket mer i sig, trots att han bitvis imponerade stort under hösten.

* Bästa ögonblicket 2018

* Årets tränare och årets sportchef

* Bästa spelare och största överraskningen

* Vilka vinner allsvenskan 2019?

Programledare: Lennart Sandahl.

Gäster: Ola Gustavsson, Casper Nordqvist, Anton Zetterman och Magnus Österberg.

Lyssna i spelaren här nedan – i Acast eller via Itunes

I slutet av podden förekommer viss ljudstörning. Vi ber om ursäkt för detta. 

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2018/12/29/fd60-djurgardens-sparkapital-kan-snart-rankas-som-allsvenskans-storste/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *