Propulsion med feber – PdA-starten är i fara

Advertisements

Propulsion missade segern på Romme som blytung favorit. Nu kan förklaringen till insatsen ha kommit. Prix d’Amérique-starten är i fara.

Vid Rommes V75-tävlingar på lördagen var Propulsion megafavorit att vinna men superstjärnan gick oväntat på pumpen mot On Track Piraten. Efter en super-säsong med elva miljoner kronor intravat har målet i vinter varit Prix d’Amérique men på söndagen kommer trista beskedet som både förklarar insatsen på Romme – och innebär att en start på Vincennes kan vara i påtaglig fara.

– Han står med feber och har inte rört sin mat. Så nu är läget förändrat och en eventuell Prix d’Amérique-start är i rejäl fara. Mer än så kan jag inte säga just nu. Det viktigaste är att han blir frisk nu, skriver tränaren Daniel RedénTwitter.

Läs även: Propulsion kom inte förbi On Track Piraten

This is a Syndicated article! http://www.travnet.se/blog/2018/12/30/propulsion-med-feber-pda-starten-ar-fara/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top