Emil Salomonsson klar för japansk klubb, eller? ”Slutgiltigt avtal återstår”

Advertisements
130209 Fotboll, Träningsmatch, IFK Göteborg – SöderjyskE: Emil Salomonsson, IFK Göteborg.
© Bildbyrån – 57047 – Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN

Under nyårsafton nåddes vi av nyheten att Emil Salomonsson var klar för den japanska klubben Sanfreece Hiroshima. Nu visar det sig att spelaren inte skrivit under några papper.
– Vi har en principöverenskommelse, men slutgiltigt avtal återstår, säger hans rådgivare Carl Fhager till GP.

Emil Salomonsson har det länge snackats om till klubbar utomlands, men år efter år har han fortsatt blivit kvar i IFK Göteborg, fram tills nu. I december månad meddelande han att det inte blir någon fortsättning i Blåvitt-tröjan efter åtta säsonger i föreningen.

Vilken klubb han skulle byta till var dock inte känt – förrän i går, då spelaren presenterades av Sanfreece Hiroshima som tillhör den japanska högstaligan.

Men nu kommer oroväckande nyheter – övergången är inte färdigställd, utan det saknas fortfarande en del pappersarbete var det verkar:

– Vi har en principöverenskommelse, men slutgiltigt avtal återstår liksom besök på plats, berättar Salomonssons rådgivare Carl Fhager till GP.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/01/emil-salomonsson-klar-japansk-klubb-eller-slutgiltigt-avtal-aterstar/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *