Förlorade slaget om Widgren – ”Jag tror att vi kan bli ett starkare lag”

Advertisements

Östersund tappar som bekant Dennis Widgren till nästa år – nu kommenterar Östersunds tränare rekryteringsprocessen för eventuella ersättare. 
– Vi har ett flertal alternativ som vi jobbar med just nu. Förhoppningsvis har vi något klart inom ett par veckor, säger tränaren Ian Burchnall till Östersunds-Posten.

Det blev i dagarna officiellt klart att Dennis Widgren lämnar Östersund, då hans kontrakt med klubben löpt ut.

Vi själva men även Expressen har placerat backen i Hammarby.

LÄS: HAMMARBY PRESENTERAR NYFÖRVÄRV – NETO BORGES ERSÄTTARE KLAR

Vem som kan tänkas ersätta försvararen har det dock inte spekulerats i. Men nu kommer Östersunds tränare med nya besked:

– Vi har ett flertal alternativ som vi jobbar med just nu. Förhoppningsvis har vi något klart inom ett par veckor. Det finns några alternativ som jag känner till och några som David (Webb) tittar på också. Det finns både svenska och internationella alternativ och jag är positiv till de namn som finns. Jag tror att vi kan bli ett starkare lag. Vi gör positiva framsteg med några riktigt bra namn och jag är trygg med var vi befinner oss nu, säger tränaren Ian Burchnall till Östersunds-Posten.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/01/forlorade-slaget-om-widgren-jag-tror-att-vi-kan-bli-ett-starkare-lag/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *