JUST NU: Hamad uppges välja bort Sverige – ”Jag har inte hört någonting”

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Jiloan Hamad väljer bort Sverige – mittfältaren ska istället ha bestämt sig för Iraks landslag, enligt irakiska Iraqi Professional Players. Enligt uppgifter ska spelaren dessutom redan ha ordnat ett irakiskt pass.
– Jag har inte hört någonting, säger landslagschefen Stefan Pettersson Fotbollskanalen

Jiloan Hamad inledde säsongen strålande och konkurrerade till sist verkligen om att komma med i Janne Andersson landslagstrupp som skulle resa till sommarens VM-slutspel. Men Hamad fick till slut stryka på foten i den sista gallringen. Spelaren blev nu nyligen inte heller uttagen till den svenska truppen som ska åka på den årliga januariturnén.

Nu kan Hamad vara förlorade för det svenska landslaget.

I dag kommer det nämligen nya uppgifter från den irakiska sajten Iraqi Professional Players, som gör gällande att mittfältaren ska ha ordnat ett irakiskt pass. Det ska också finnas bilder på när Bajenstjärnan poserar med ett pass i handen.

– Jag önskar att jag redan vore i landslagstruppen till Asiatiska mästerskapen, men jag har inte haft tid att ordna pass tidigare med tanke på att den svenska säsongen varit i slutfasen, säger Hamad enligt sportal.se, som hänvisar till Iraqi Professional Players.

Den svenska landslagschefen Stefan Pettersson säger så här om de nya uppgifterna:

– Jag har inte hört någonting, säger han till Fotbollskanalen.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/02/just-nu-hamad-uppges-valja-bort-sverige-inte-hort-nagonting/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *