AVSLÖJAR: Ajdarevic i möte med Djurgården i dag

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Astrit Ajdarevic kan återvända till allsvenskan. Nu kan FD avslöja att Ajdarevic i dag träffat Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.
– Ja, jag har träffat Astrit i dag, det kan jag säga, säger Andersson till FotbollDirekt.se.

Astrit Ajdarevic bröt i slutet av november kontraktet med AEK Aten. Nu kan en allsvensk comeback vara på gång. Enligt FD:s uppgifter så är Ajdarevic högst upp på IFK Göteborgs önskelista över spelare, men det saknas i nuläget kapital för att finansiera en värvning.

Men fler allsvenska klubbar finns med i bilden kring Ajdarevic. Nu kan FotbollDirekt avslöja att Djurgården är en av dessa. Enligt flera uppgiftslämnare till FD så syntes stjärnan med Djurgårdens sportchef Bosse Andersson på Bromma flygplats under torsdagsförmiddagen.

Djurgården är intresserat av den mångåriga allsvenska stjärnan, och sportchefen Bosse Andersson bekräftar att han i dag träffat Ajdarevic.

– Ja, jag har träffat Astrit i dag, det kan jag säga, säger Andersson till FotbollDirekt.se.

Vad kan du säga om mötet?

– Det vill jag inte kommentera. Vi träffades, men mer än så vill jag inte säga.

Ajdarevic lämnade AEK Aten efter en höst med ont om speltid. Samtidigt fick han så sent som förra säsongen över 20 ligamatcher när AEK vann guldet, och han nätade i Europa League. Bosse Andersson säger att han har koll på Ajdarevics status.

– Vi har ganska god kunskap om det. Vi vet om hans situation. Sedan om han spelar i Djurgården i år, det får framtiden utvisa.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/03/avslojar-ajdarevic-mote-med-djurgarden-dag/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *