Efter succén, landslaget nästa för Sema? – ”Nu har han kommit igång”

Advertisements

Ken Sema kom något oväntat inte med i Janne Anderssons trupp som åkte till sommarens VM-slutspel. Nu kan yttern vara på väg tillbaka in i landslaget.
– Härligt med den utvecklingen och det ska bli kul att fortsätta följa honom, säger förbundskaptenen Janne Andersson till Sportbladet.

Ken Sema fick till en början nöta mycket bänk i Watford, men under de senaste veckorna har det lossnat på riktigt för spelaren. Sema har varit nästintill ordinarie i startelvan de senaste matcherna och i 3-3-matchen mot Bournemouth slog han dessutom till med sitt första mål för klubben, dessförinnan hade han slagit en fin assist till Troy Deeney.

– Jag har pratat med honom och han trivs som fisken i vattnet. Nu har han kommit igång och spelat några matcher från start, säger Janne Andersson till Sportbladet och fortsätter.

– Det var ett påpassligt mål när han nöp till med vänstern. Jag följer ju Ken. Och ju fler spelare vi har i de bästa lagen och ligorna, som kan ta en plats och vara ordinarie, desto bättre är det för mig som förbundskapten. Det här är jätteroligt för Ken. Härligt med den utvecklingen och det ska bli kul att fortsätta följa honom.

Om spelaren ska känna sig säker på en framtida landslagstrupp vill inte förbundskapten svara på.

– Den truppen tar vi ut lite senare, säger Andersson med ett snett leende.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/04/efter-succen-landslaget-nasta-sema-nu-har-han-kommit-igang/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *