Jonathan Levi håller inte tillbaka med orden – ”Jag är bäst av alla”

Advertisements

Jonathan Levi sparade inte på krutet i den mixade zonen efter landslagets första träning i Qatar. Med orden ”Jag är bäst av alla” mötte han i dag pressen.
– Andra får tycka vad de vill. Man behöver självförtroende för att lyckas och det därför jag säger sånt, säger mittfältaren till Sportbladet.

Svenska landslaget befinner sig just nu i Qatar för den årliga januariturnén. I dag var första dagen för spelarna inför den samlade pressen. En som inte höll tillbaka med orden var mittfältaren Jonathan Levi, tillhörande norska Rosenborg.

På frågan vem som är bäst av samtliga spelare under januariturnén i Qatar svarade spelaren bestämt:

– Jag är bäst.

Sportbladet: Varför då?

– För att jag är den bäste fotbollsspelaren som är här helt enkelt.

Svaret är något osvenskt, förklaringen kommer i att Levis pappa är italienare. Det är mer rakt på sak där, förklarar mittfältaren.

Sportbladet: Vad tror du folk tycker när du säger att du är bäst?

– Det gillar kanske inte det. Eller… de gillar inte det. Folk gör inte det. Titta bara på vår bästa spelare genom tiderna (syftar på Zlatan). Han sa att han var bäst hela tiden, och visade också det. Andra får tycka vad de vill. Man behöver självförtroende för att lyckas och det därför jag säger sånt.

Återstår att se om påståendet är befogat. Svaret hittar vi troligtvis i matcherna mot Finland och Island.

Levi själv är väldigt ivrig att få visa upp sina kvaliteter:

– Jag vill gärna visa för svenska folket hur bra jag är mot Island eller Finland. Jag är en spelare som alltid går framåt med bollen. Jag hatar att passa bollen bakåt. Det är inte alltid bra om man leder med 1–0 i den 89:e minuten, men ändå. Jag har fin teknik och spelsinne, säger spelaren till Sportbladet.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/04/jonathan-levi-haller-inte-igen-med-orden-jag-ar-bast-av-alla/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *