JUST NU: Elliot Käck uppges göra comeback i Djurgården – ”Haft kontakt”

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Elliot Käck blir inte långvarig i Norge, efter bara en säsong i Start ser han nu ut att återvända till Djurgården enligt Expressen.
– Jag har haft kontakt både med Elliot och Start och jag är väl uppdaterad om hans situation. Sedan får vi se vad som händer närmaste tiden, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till Expressen.

Elliot Käck lämnade förra vinter Djurgården för att testa lyckan i Norge och Start. Där har spelaren gjort det klart godkänt med 28 spelade matcher och två mål och två assist på poängkontot. För laget som helhet gick det dock inte lika bra, de åkte nämligen ur den högsta serien efter att ha slutat näst sist i tabellen.

Nu tappar de också Käck inför nästa säsong.

Starts sportchef Tor-Kristian Karlsen har tidigare bekräftat att man är överens med flera svenska klubbar.

Det har länge snackats om att den klubben skulle kunna vara spelarens moderklubb Djurgården.

Något Expressen nu väljer att bekräfta. Försvararen ska enligt tidningen vara helt överens med Djurgården om ett kontrakt, och att han kommer att skriva på avtalet och presenteras under nästa vecka.

Dif:s sportchef Bosse Andersson säger så här om uppgifterna:

– Jag har haft kontakt både med Elliot och Start och jag är väl uppdaterad om hans situation. Sedan får vi se vad som händer närmaste tiden, säger han till Expressen.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/04/just-nu-elliot-kack-uppges-gora-comeback-djurgarden-haft-kontakt/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *