JUST NU: Tidigare MFF-målvakten klar för Örgryte – ”Det känns otroligt skönt”

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Fredrik Andersson blev inte kvar i Malmö efter tre och ett halvt år i klubben. Målvakten har nu skrivit på för Örgryte.
– Det känns som att jag kommer hem till en klubb i mycket mer harmoni nu än förra sejouren jag var här, säger spelaren till egna hemsidan. 

Fredrik Andersson lyckades aldrig ta en ordinarie tröja under sina år i Malmö. Nu byter han miljö, efter att det nyligen stod klart att han inte blir kvar i MFF – spelaren har nu skrivit på för Örgryte. Klubben han tillhörde åren 2011 till 2015. Avtalet är skrivet över 3 år.

Andersson själv säger så här om flytten till den nygamla klubben:

– Det är skönt att vara hemma igen. Det känns otroligt skönt att allt är på plats och klart nu. Det känns som att jag kommer hem till en klubb i mycket mer harmoni nu än förra sejouren jag var här. Då kom jag precis efter konkursen och allt handlade om att jobba sig tillbaka. Nu har klubben varit i superettan ett tag och laget gjorde ett jättebra resultat förra året. Jag ser redan fram emot kommande säsong, säger Andersson till egna hemsidan.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/04/just-nu-tidigare-mff-malvakten-klar-orgryte-det-kanns-otroligt-skont/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *