JUST NU: Kennedy säger nej – läkarundersöks av klubb i Asien

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Örebro har redan sagt adjö till Nahir Besara. Nu verkar det av allt att döma inte bli någon fortsättning för anfallsstjärnan Kennedy Igboananike, 29, heller. Enligt Sportbladet har han tackat nej till en förlängning och läkarundersöks snart av en klubb i ett asiatiskt land.

ÖSK får leta upp en ny anfallsstjärna till nästa säsong.

Det är slutsatsen man kan dra av Sportbladets nya uppgifter i dag. Tidningen skriver att den interna skyttekungen valt att nobba Örebros erbjudande om förlängning för att skriva på för en utländsk klubb i Asien.

Igboananike har inte varit med i lagets uppstart och tränaren Axel Kjäll säger så här till Sportbladet.

– Jag vet inte exakt vad som har sagts, egentligen ska du prata med vår sportchef Magnus Sköldmark som har den kontakten. Det sista jag har hört är att han inte är klar för någon klubb. Samtidigt vet vi att duktiga spelare, som står utan kontrakt, är attraktiva. Han var inte med och tränade i dag eftersom avtalet har gått ut, säger han.

– Så länge han inte är klar för en ny klubb så vet man inte vad som händer.

Sedan tidigare har såväl Nahir Besara (klubb ej klar) som Sebastian Ring (Grimsby) lämnat ÖSK.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/07/just-nu-kennedy-sager-nej-lakarundersoks-av-klubb-asien/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *