Readly Express anmäld till det sista PdA-genrepet

Advertisements

Readly Express är en av tjugo hästar som anmälts till Prix de Belgique på söndag. Det kan därmed bli titelförsvarens sista prövning innan Prix d’Amérique.

Efter att senast slutat tvåa i Prix de Bourgogne ser det ut att kunna bli en till start innan titeln ska försvaras i Prix d’Amérique för Readly Express. Det stora svenska hoppet är en av de totalt tjugo hästar som kvarstår i kommande söndags Prix de Belgique då anmälningstiden till loppet gick ut på måndagen. Readly Express slutade i fjol trea i Prix de Belgique och det avgörs de närmaste dagarna om det blir start också i år, i vad som i så fall blir hästens sista formputsning inför PdA.

Bold Eagle däremot, kommer inte att finnas med i loppet på söndag. Hästen är inte en av de anmälda och tränaren Sébastien Guarato fullföljer därmed den ursprungliga planen. Andra välmeriterade namn som dock ser ut att finnas på startlinjen i det sista B-loppet är Bird Parker, som vann loppet förra året, Bazires heta duo Bélina Josselyn och Davidson du Pont samt Critérium Continental-vinnaren Eridan.

Fler svenskhästar kan också säkra en PdA-plats. I den preliminära anmälningslistan till Prix de Belgique finns Philippe Billard-tränade Cash Gamble, Peter Untersteiners Carabinieri och Johan Untersteiners båda Dear Friend och Day or Night In. Loppet kan innehålla maximalt arton startande och den definitiva startlistan blir klar på torsdag.

This is a Syndicated article! http://www.travnet.se/blog/2019/01/07/readly-express-anmald-sista-pda-genrepet/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top