JUST NU – KLART: Djurgården värvar – han är tillbaka

Advertisements

Elliot Käck återvänder till Djurgården. Nu har Blåränderna presenterat Käck som sitt senaste nyförvärv.
– Elliot är ju en djurgårdare som är fostrad i föreningen och det var inga tvivel på att han ville återvända till oss, säger Bosse Andersson till Djurgårdens hemsida.

Elliot Käck lämnade Djurgården för norska Start efter säsongen 2017. Sejouren i Norge blev bara ettårig – Käck lämnade efter att Start åkt ur högstaligan.

Nu är vänsterbacken tillbaka hos Blåränderna. Käck har skrivit på ett treårskontrakt.

– Elliot har skrivit på ett treårsavtal med oss. Han gick ju till Start förra året men nu är han tillbaka. Elliot är ju en djurgårdare som är fostrad i föreningen och det var inga tvivel på att han ville återvända till oss. Vi har löst detaljerna nu i december och han är välkänd för tränarna och DIF-publiken och kan dessutom spela på olika positioner, säger sportchefen Bosse Andersson till Djurgårdens hemsida.

Käck berättar om varför det blev Djurgården igen – han har bland annat haft nya tränarduon Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf som tränare när han var i Sirius:

– Det finns flera olika anledningar: det sociala, familjen men framför allt är det de sportsliga och det känns fantastiskt att vara tillbaka i Djurgården, säger Käck till Djurgårdens hemsida.

– Jag har haft Kim och Tolle under tre säsonger i Sirius mellan 2012-2014 och det är självklart en bidragande orsak också. Jag hade några av min bästa fotbollsår under den tiden och känner dem väldigt väl.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/08/just-nu-klart-djurgarden-varvar-han-ar-tillbaka/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *