Svensken får sig en släng av sleven – ”Han är usel på den punkten”

Advertisements

Mikael Ishak får skarp kritik från egna tränaren – fyra mål under hela 2018 håller inte. 
– Ishak hade en usel målkvot 2018, det måste ni ju se, säger spelaren tränare Michael Köllner enligt tyska Bild.

Mikael Ishak var med sköt upp FC Nürnberg till Bundesliga förra säsongen. Framgången har sedan fortsatt där anfallaren sedermera blev uttagen till det svenska landslaget.

En som dock inte är nöjd med svensken är hans tränaren Michael Köllner, som inte är nöjd med anfallarens målkvot.

Det är i den tyska tidningen Bild, tränaren väljer att uttala sig om spelaren.

– Ishak hade en usel målkvot 2018, det måste ni ju se, säger Köllner till tidningen.

Den svenske anfallaren hade en del skadebekymmer under hösten. Det blev bara 14 framträdanden i laget och under de matcherna levererade han fyra mål, ett tillsynes helt okej facit.

– Det är lätt att säga så när en anfallare inte gör mål, men du måste titta på andra aspekter också. Hur många bollar får en anfallare att jobba med? Hur många målchanser skapar laget? säger Ishak och fortsätter till Sportbladet.

– Jag är medveten om att jag kan göra bättre ifrån mig och förbättra mig på olika sätt. Men det betyder inte automatiskt att jag har varit dålig bara för att jag har gjort fyra mål. Här ska man även komma ihåg att lagets försvarsspel har varit dåligt. Det gäller även offensiven, avslutar Ishak med.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/09/svensken-far-sig-en-slang-av-sleven-han-ar-usel-pa-den-punkten/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *