JUST NU: Rikard Norling om framtiden – ”Det är inte så jäkla viktigt för mig”

Advertisements
Foto: Bildbyrån

AIK:s guldtränare Rikard Norling sitter på ett utgående avtal. Men nu ser parterna ut att vara nära varandra.
– Vi pratar om att förlänga det. Vi ska nog komma i mål, jag är inte orolig, säger AIK:s sportchef Björn Wesström till Expressen.

Rikard Norling förde AIK till SM-guld på sitt sätt. Det skulle vara kontrollerat in i minsta detalj, men till slut gick det också vägen. Något som gjorde att fansen kunde acceptera att handbromsen varit i många gånger under AIK:s matcher.

Men något Norling måste förbättra inför nästa säsong är spelet ute i Europa som kommer vara prio nummer ett för Gnaget. Ett uttåg tidigt igen kommer inte att tas med god hand.

AIK-sportchefen Björn Wesström uttalar sig nu om hur nära klubben är en eventuell förlängning med den dubbla SM-vinnaren.

– Vi pratar om att förlänga det. Vi ska nog komma i mål, jag är inte orolig. Vi trivs ihop och då brukar det inte vara svårt att komma överens, säger Wesström till Expressen.

Expressen: Vad har ni sagt till varandra?

– Vi har sagt att vi ska försöka komma överens om ett längre avtal, det är det vi har bestämt.

Norling själv säger så här om eventuell kontraktslängd på det nya avtal:

– Det är inte så jäkla viktigt för mig. Det viktigaste är att det är rätt för AIK. Om jag skriver fem år och det finns ett eller två år att hämta så är det viktigare.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/10/just-nu-rikard-norling-om-framtiden-det-ar-inte-sa-jakla-viktigt-mig/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *