Finlandia Ajo-vinnaren får given plats i Elitloppet

Advertisements

Det är långt kvar till Elitloppet än men redan nu står det klart att även i år ges en given plats i loppet åt vinnaren av Finlandia-Ajo.

Den 26 maj körs Elitloppet i år. Precis som de senaste tre åren kommer en av de sexton platserna vara vigd åt hästen som går segrande ur Finlands största internationella lopp Finlandia-Ajo som avgörs tre veckor tidigare, i år den 4 maj. Det bekräftar Solvalla i ett pressmeddelande på fredagen.

– Det kommer nästan alltid en spännande segrare från Finlandia-Ajo och framför allt är de i full form. Jag är glad att vi fått till det här samarbetet i år också, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot i pressmeddelandet.

This is a Syndicated article! http://www.travnet.se/blog/2019/01/11/finlandia-ajo-vinnaren-far-plats-elitloppet/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top