JUST NU – VIDEO: Vilket break för Gyökeres – här möter Ekwall succémannen

Advertisements

Sverige fick lämna Doha, Qatar utan vinst. En som dock fick det att stämma var Viktor Gyökeres som presenterade sig på allvar för den svenska fotbollspubliken. Nu har FD:s Patrick Ekwall mött anfallaren. 
– Det är en otrolig känsla, finns inget bättre, säger succémannan till Ekwall. 

Sverige kom inte upp i nivå mot Finland och i går slarvade laget bort en vinst i sista sekunden. Stundtals bra spel blandades med en oskärpa som vi kanske ska förvänta oss när det handlar om ett ihopplock av det här slaget och framförallt orutinen som ställer till det.

En som dock stack ut från mängden och gjorde sig något av ett namn var Viktor Gyökeres, som först kom in mot Finland och ställde till med oreda direkt. I matchen efter mot Island fick den buffliga anfallaren chansen från start och som han tog den. Farlig matchen igenom och ett mål på det.

Här nedan kan du hör en intervju med spelaren:

[embedded content]

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/12/just-nu-video-vilket-break-gyokeres-har-moter-ekwall-succemannen/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *