Bajen-profilen leker – Zengin i obskyr liga

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Erkan Zengin öser in mål just nu och han gör det i den turkiska tredjedivisionen. I dag skojade svensken till det ordentligt med både tvåfotare och snurrfint i samma sekvens – innan han dunkade upp bollen i nättaket.

Den tidigare svenske landslagsmittfältaren Erkan Zengin kom i fjol tillbaka till den allsvenska fotbollen. Han gjorde en vår i Hammarby, en vår som inte blev vad den lovade. Skador förstörde för mittfältaren som bara gjorde 86 minuter för klubben totalt. Han återvände sedan för spel i den turkiska tredjeligan med Fatih Karagümrük.

Där har det gjort som smort för spelaren som Inför eftermiddagens match stod noterad för elva mål på 17 ligamatcher.

I dag utökade den tidigare Bajen-spelaren sitt målkonto ytterligare efter en riktigt superaktion. Zengin tar emot bollen utanför straffområdet innan han snurrar upp motståndarförsvaret så det står härliga till, med hjälp av en tvåfotare och en snurrfint, innan han trycker dit bollen bakom en maktlös målvakt.

Zengins Karagümrük vann i slutändan mötet med 2-0.

Här nedan kan du se drömmålet:

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/27/bajen-profilen-visar-fotbollskonsterna-obskyra-ligan/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *