JUST NU: Alexander Isak vill tillbaka – ”Det är planen”

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Den svenske anfallstalangen Alexander Isak blev i dagarna klar för en utlåning från Dortmund till Willem II. Nu uttalar sig spelaren för första gången efter miljöombytet.
– Jag vill hjälpa laget att nå sina mål och jag själv vill utvecklas. Men planen är sedan att flytta tillbaka till Dortmund, säger Isak till Fox Sports.

Alexander Isak behövde spela A-lagsfotboll efter att han i två år fått hålla till i Dortmunds reservlag. Valet föll till slut på den holländska klubben Willem II som lånar spelaren resten av säsongen.

I helgen fick dessutom anfallaren chansen direkt, när han i den 60:e minuten stegade in på planen i segermatchen mot Utrecht.

Nu har svensken även hunnit uttala sig för första gången efter flytten:

– Jag fick chansen att visa vilken typ av spelare jag är. Jag kan springa med bollen, hitta kombinationer med lagkamraterna och anfalla, säger Isak till Fox Sports.

19-åringen kommenterar även valet att flytta till Willem II.

– Det här var bästa lösningen för mig för att få lite speltid och jag bestämde mig för att anta utmaningen. Jag vill hjälpa laget att nå sina mål och jag själv vill utvecklas. Men planen är sedan att flytta tillbaka till Dortmund, säger Isak till Fox Sports.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/28/just-nu-alexander-isak-vill-tillbaka-det-ar-planen/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *