JUST NU: Ingen AIK-rädsla för Sundgren-besvikelse – sätter press på greker

Advertisements

Daniel Sundgren har varit på väg till Aris. I fredags såg det till och med att ut som att AIK-stjärnan var förlorad. I går såg det ut att spricka och den bilden kvarstår i dag för AIK som anser att det nu är upp till grekerna att rädda affären.
– Ingenting har förändrats. Nej, det skulle förvåna mig mycket med tanke på Daniels AIK-hjärta, säger sportchef Björn Wesström som ett svar på frågan om man är rädd för eventuell besvikelse från spelaren.

Det har alltså sett ut som att AIK gått mot att förlora ännu ett absolut nyckelnamn i Daniel Sundgren. Men det som såg så upplagt ut har nu alltså stött på patrull, trots att övergångssumman endast uppges handla om mellan 2-3 miljoner kronor.

Men alldeles oavsett har nu AIK visat att man inte backar från sin linje kring det pris man vill ha för ett av sina viktigaste namn.
Med det ser affären nu ut att vara borta.
Ska den räddas så vill det helt enkelt till att grekerna återvänder och att manager Savvas Pantelidis (bilden) möter AIK:s krav.
– Det är så det ser ut. De vet vad vi vill ha och vi vet vad de vill ge och det räcker inte. Det där där vi är, beskriver AIK:s sportchef Björn Wesström för FotbollDirekt.se.

LÄS: FOTBOLLDIREKT PÅ PLATS – AIK HAR ANLÄNT 

Men du är inte otrolig för besvikelse från Daniel Sundgrens sida över att missa en utlandschans som kanske inte kommer tillbaka? 

–  Ingenting har förändrats. Nej, det skulle förvåna mig mycket med tanke på Daniels AIK-hjärta, fortsätter sportchefen.

– Skulle förvåna mig mycket om han inte tar det bra. Jag menar vi är beredda att lyssna men då måste någonting nytt presenteras. De vet vad vi vill ha för att göra affär och hur vi värderar att släppa den här typen av spelare som inte är vem som helst.

Daniel Sundgrens kontrakt är utgående under 2019. Han kom till AIK 2016.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/29/just-nu-ingen-aik-radsla-sundgren-besvikelse-satter-press-pa-greker/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *