JUST NU: Nobbade mångmiljonbud – MFF vill ha mer för stjärnan

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Nu kommer Twitterkontot MLS Transfer med uppgifter kring att Minnesota erbjöd 1,5 miljoner dollar, motsvarande 13,5 miljoner kronor för Fouad Bachirou, men att Malmö FF nobbat budet. 

Fouad Bachirou står högt i kurs hos många klubbar efter en fin säsong i Malmö FF. Klubbar som Minnesota United, Swansea City och Brentford har alla kopplats ihop med mittfältaren.

Nu uppger Twitterkontot MLS Transfers att Minnesota erbjöd 1,5 miljoner dollar, motsvarande 13,5 miljoner kronor, men att Malmö FF nobbade budet. De ska istället velat ha minst 18 miljoner kronor för Bachirou.

Spelaren själv sa så här till Kvällsposten för ett tag sedan:

– Det har det varit, men av respekt för klubbarna vill jag inte säga från vilka, säger mittfältaren till tidningen och fortsätter:

– Jag har kontrakt med Malmö så i mitt huvudet kommer jag vara här så länge som jag har det. Sen vet man så klart inte vad som kan hända i fotboll, men jag representerar Malmö och jag ser inte bara Chelseamatcherna framför mig utan alla åren som jag har kontrakt.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/29/just-nu-nobbade-mangmiljonbud-mff-vill-ha-mer-stjarnan/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *