JUST NU – PÅ FD: Djurgårdsstjärnorna borta – beskedet i dag

Advertisements
Foto: Bildbyrån

MASPALOMAS. Djurgården drabbar samman med Kristiansund på torsdag. FotbollDirekts Casper Nordqvist, på plats på Gran Canaria, skriver nedan i sin träningsrapport att varken Erik Johansson eller Jonathan Augustinsson kommer till spel.

FD FRÅN GRAN CANARIA – MED UTSÄNDE CASPER NORDQVIST

Vädret? 20 grader och strålande sol.

Medial uppmärksamhet? Precis som i går endast FD och Fotboll Sthlm på plats.

Vilka tränade inte? Erik Johansson, Fredrik Ulvestad och Jonathan Augustinsson syntes inte överhuvudtaget till utan befann sig likt i går på gymmet. Hampus Finndell fick behandling vid sidan medan Jonathan Ring och Aslak Fonn Witry löpte runt planen.

Vad innehöll träningen? Efter sedvanlig uppvärmning en rolig krossbollsövning som kombinerades med kortpassningsspel. Thomas Lagerlöf som höll i det mesta av träningen inte alls nöjd med vissa av krossbollarna. ”Alla bollar kan inte gå ut till inkast” ropade han ut till spelarna. Därefter matchspel utan mål

Stack någon ut? Besard Sabovic och Jesper Karlström gjorde det bra på mitten. Aliou Badji rev och slet. Matteo Catenacci orädd i närkamperna. Annars stack Mohamed Buya Turay ut då han lirade i underställ! Jonathan Ring i långbrallor likt i går. ”Det är så jävla skönt”, sa han till mig. Puh…

Några nyheter? Ja, varken Erik Johansson eller Jonathan Augustinsson kan spela på torsdag när laget drabbar samman med norska Kristiansund. Det meddelade Thomas Lagerlöf för mig. Däremot oklart huruvida Fredrik Ulvestad och Hampus Finndell kan lira mot norrmännen.

Citatet? ”Så länge vi slog bollarna längs marken såg det skitbra ut men när vi slog lite längre vändningar i luften var det lite för många som var för höga. Håller man bollen från bröstvårta och ner kan man slå den hur hårt man vill, den kommer aldrig gå till inkast såvida du inte har en riktig sopa som tar emot den”, Thomas Lagerlöf om att lite för många krossbollar under träningen inte var tillräckligt bra.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/29/just-nu-pa-fd-djurgardsstjarnorna-borta-beskedet-dag/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *