JUST NU: Valde bort Bajen och Blåvitt – ”Fanns en röd tråd”

Advertisements

Hammarby och IFK Göteborg jagade båda Thomas Isherwood. Nu förklarar mittbacken varför det istället blev Östersund. 
– De har en bra röd tråd och jag tror väldigt mycket på vad de vill göra, säger spelaren till Östersunds-Posten. 

Thomas Isherwood blev ett hett namn på marknaden efter att det stod klart att han brutit sitt kontrakt med engelska Bradford City. Nu nyligen blev det klart att mittbacken valde att skriva på för Östersund. Därmed valde han bort konkurrenterna Hammarby IF och IFK Göteborg.

Nu har spelaren gjort en längre intervju med Östersunds-posten där han förklarar sitt val:

– De visade verkligen att de ville ha mig och jag fick en bra känsla. Det känns som att det är ett bra steg för mig att ta i min utveckling. Jag har varit utomlands i tre och ett halvt år och nu kommer jag tillbaka till svensk fotboll, som känns som en bra miljö, säger 21-åringen till tidningen.

Efter en kortare sejour i League One ville verkligen spelaren hem:

– Jag kände att jag verkligen ville komma tillbaka till svensk fotboll. Östersund har en bra röd tråd och jag tror väldigt mycket på vad de vill göra. Det känns som en bra klubb att utvecklas i och redan nu har jag sett hur proffsigt det är. Trots att det är en liten stad tror jag att det är en av de mest proffsiga klubbarna i allsvenskan, säger Isherwood till ÖP.

– Det var då som mina lagkamrater från P98-landslaget började ta steget upp till allsvenskan och jag vill alltid följa mina kompisar. Min pappa är från England, så jag har följt Östersund lite extra tack vare att det funnits en koppling med engelska tränare. Jag har fastnat för hur Östersund är som klubb, fortsätter han.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/29/just-nu-valde-bort-bajen-och-blavitt-fanns-en-rod-trad/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *