AVSLÖJAR: Kunde inte möta AIK-stjärnans lönekrav – ”Vi måste agera”

Advertisements

Alexander Milosevic kontrakt har gått ut. Och in i det sista är stjärnans framtid oklar AIK. Nu står det klart att han förhandlat med belgiska Waregem – utan att komma överens. Belgarna uppges, enligt FD:s källor, inte matchat lönekrav.
– Vi vet inte vad som händer. Vi vet att han sonderar terrängen och att vi samtidigt måste agera för AIK:s bästa, kommenterar sportchef Björn Wesström för FotbollDirekt.se.

I går tog AIK norrmannen Daniel Granli och frågan är, om man med ett nyförvärv som hålls högt i norsk fotboll, med det stängde dörren för Alexander Milosevic?

Klart är hur som helst att det vaakum som rådit mellan AIK och spelaren sedan säsongsslutet ännu består.
Milosevic som kommit tillbaka så starkt och var ett framskjutet namn i det AIK som firade SM-guldet i november har parats i hop med den ena klubben efter den andra.
Sportchef Björn Wesström var redan i december månad öppen om en situation som det redan då lät som att han lite hade släppt med följande ord:

”I nuläget så skannar han av marknaden för att se vad som gäller”.

LÄS: KAXAR MOT ALEXANDER MILOSEVIC

Och just ingenting har omkring 45 dagar senare förändrats, inte det minsta.
FotbollDirekt kan nu avslöja att en av de senaste klubbarna 28-åringen förhandlat med är den belgiska bottenklubben Zulte Waregem. Men enligt FotbollDirekts källor så har han inte kunnat komma överens och hur han ska ha nobbat det bud som presenterats för honom.
Med det ska ha Zulte, som leds av miljardären och ordföranden Willy Naessens (bilden), ha dragit sig tillbaka.

Nu krymper tiden snabbt kring ett transferfönster som i allt väsentligt internationellt stänger torsdag vid midnatt.
– Nej, vi vet inte vad som händer kring Alexander, säger Björn Wesström när FD når honom varpå han betonar efter Daniel Granli-affären:
– Vi är tvungna att agera på det sätt som är bäst för AIK. Vi kan inte avvakta längre. Nej, han kommer inte att finnas med nere i Dubai. Det kommer han inte att göra.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/30/avslojar-kunde-inte-mota-aik-stjarnans-lonekrav-vi-maste-agera/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *