Helsingborg säger tack, men nej tack – de lämnar klubben

Advertisements

Helsingborg väljer att inte gå vidare med de två colombianerna Jonathan Palacios och Santiago Gaviria. Det meddelade i dag HIF-tränaren Per-Ola Ljung under tisdagens medlemsmöte, enligt HD.

Helsingborg spelade i helgen träningsmatch mot Helsingör. Då fick de båda colombianerna Jonathan Palacios och Santiago Gaviria testa på spel – de har under veckan varit på besök hos klubben under ett provspel.

Men nu står det klart att det inte blir någon fortsättning för de båda efter provspelet – något HIF-tränaren Per-Ola Ljung kunde bekräfta under tisdagens medlemsmöte, enligt HD.

KFF-målvakten Ole Söderbergs öde är dock fortsatt under lupp och det är oklart om föreningen kommer att gå vidare med spelaren, rapporterar tidningen.

Ljung sa även att det kan bli tal om fler provspel under försäsongen kring målvaktsfrågan.

Vidare uppger även tidningen att förre Ängelholms FF-anfallaren Oliver Stojanovic Fredin, som också provspelat med HIF, inte erbjuds ett avtal av föreningen.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/30/helsingborg-sager-tack-men-nej-tack-de-lamnar-klubben/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *