JUST NU – FD VIDEO: ”Han kan kan försvinna när som helst från Djurgården”

Advertisements

MASPALOMAS. Aliou Badji är ryktenas man i Djurgården. Senegalesen nobbade nyligen ett rekordbud från Kina och är nu i stället med på lagets träningsläger på Gran Canaria. Tränaren Thomas Lagerlöf vågar dock inte räkna med anfallaren.
– Han kan försvinna när som helst. Man kan aldrig vara lugn, konstaterar ”Tolle” i en videointervju med FD.

FD FRÅN GRAN CANARIA – MED UTSÄNDE CASPER NORDQVIST

[embedded content]

Han kunde bli Djurgårdens dyraste försäljning någonsin, Aliou Badji – men i stället valde han att tacka nej till ett bud på drygt 50 miljoner kronor från Kina.

Senegalesen har blickarna på sig från Frankrike, men de erbjudanden som uppges ligga på 25-30 miljoner kronor ska Djurgården ha avfärdat och med bara två dagar kvar på det internationella transferfönstret ser anfallaren ut att stanna i Djurgården… Eller?

FD på plats i Maspalomas där Djurgården har sitt försäsongsläger tog ett snack med tränaren Thomas Lagerlöf om just Badji-situationen – och han andas inte ut ännu.

Dessutom kommenterar Lagerlöf det tunga tappet av Kerim Mrabti samtidigt som han nu återser två gamla spelare från tiden i Sirius: Johan Andersson och Elliot Käck. ”Tolle” optimistisk kring bägge två namnen.

Spana in videointervjun i spelaren ovan!

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/30/just-nu-fd-video-han-kan-kan-forsvinna-nar-som-helst-fran-djurgarden/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *