JUST NU – PÅ FD: Tidspressat Malmö FF jagar lösning med stjärnan

Advertisements

Jo Inge Berget är ute på marknaden. Kontraktet i amerikanska MLS är brutet och han är nära ett beslut om sin framtid. Hans agent hävdade i går att det handlar om dagar. Nu stora ord från MFF-håll och Daniel Andersson.
– Jag vill ju egentligen inte kommentera något just nu men det är ju ingen tvekan om vem han varit för oss och klart att vi har kontakt och har följt hans framfart, säger han till FotbollDirekt.se.

Den norske stjärnan är alltså bara dagar i från ett beslut om sin framtid. Det visade i går hans agent Jim Solbakken som beskrev Berget-MFF som en kärlekshistoria. Likaledes bekräftade han direktkontakt med Daniel Andersson, något som Malmös sportchef nu i eftermiddag möter så här:
– Han var ju fantastiskt bra hos oss och har ju fortsatt att hålla den höga klassen borta i MLS, det vet vi, säger sportchefen till FotbollDirekt.se.
– Ja, men vi har följt hans framfart och vi har kontakter men hur våra samtal ser ut kan jag inte kommentera. Nej, inte överhuvudtaget.

LÄS: BRÅDA DAGAR FÖR SOLBAKKEN MED MFF – HÄR STÖRTAR HAN UR SIN BIL

Men det var år som hann bli framgångsrika på ett sätt som gjorde Berget till ett absolut allsvenskt toppnamn. Framgångar som är några av de största i Malmö FF:s historia blev hans ett absolut huvudnamn i.
Sedan Bergets öde i USA blev känt så har reaktionerna varit många och enbart positiva hos våra läsare, MFF-fans som visat så mycket man hoppas på att det ska gå att nå en ny uppgörelse med stjärnan.
– Jag förstår det. Jag förstår hans popularitet. Det är bara titta på vad han gjort för oss, titta på den människa han är. Han har varit väldigt, väldigt framgångsgsrik här med både Champions League och SM-guld. Då blir man så stort namn som han är.

Hur ser det då ut förhandlingsmässigt. Hans agent beskriver en kamp mot klockan?

– Inga kommentarer, avslutar Andersson.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/30/just-nu-pa-fd-jagar-losning-med-stjarnan-tidspressen-mff/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *