AVSLÖJAR: Släkten är värst? Kan sno Kacaniklic från Bajen

Advertisements

Alexander Kacaniklic förhandlar med Hammarby – men FotbollDirekt kan nu avslöja att Bajens situation kring Kacaniklic har hårdnat. Flera olika danska källor bekräftar nu för FD att danska Odense med den tidigare sparkade Bajen-tränaren Jakob Michelsen har kommit in i bilden kring stjärnan – och gett honom ett kontraktsförslag.

Hammarbys intresse kring Alexander Kacaniklic blev känt i slutet av förra månaden. FotbollDirekt träffade då stjärnan på Bajens träningsanläggning Årsta tillsammans med hans agent.

I dagarna uppgav så Expressen att Kacaniklic slutförhandlar med Hammarby, där klubben vill få ner honom till träningslägret i Turkiet. Dansk media har också nyligen rapporterat om att Bröndby kommit in i bilden. Helsingborg har tidigare deklarerat sitt intresse men i huvudsak har Hammarby sett ut att vara i förarsätet.

I dag ser racet enligt FotbollDirekts källor dock ut att vara helt öppet mellan flera klubbar om den tidigare landslagsmittfältarens namnteckning.

FotbollDirekt kan ikväll avslöja att släkten kan bli värst för Bajen. Danska uppgifter visar nu tydligt för FD att Odense på allvar kommit in i bilden. Danskarna med den förre detta Bajen-tränaren Jakob Michelsen har presenterat ett bud för 27-åringen. Även Bröndby är som tidigare uppgetts med i bilden kring Kacaniklic.

Enligt vad FD erfar finns Hammarby fortsatt med i bilden men de ekonomiska bitarna är alltjämt inte lösta.

Kacaniklic spelade 47 matcher i Premier League under sin tid i England och har också hunnit med att göra 19 A-landskamper för det svenska landslaget.

Ola Gustavsson – Peder Venseth

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/31/avslojar-slakten-ar-varst-kan-sno-kacaniklic-fran-bajen/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *