FD INSTAGRAM – Norlings värme och smack – ”Vill bara att tiden ska gå”

Advertisements

FotbollDirekt.se bevakar storklubbarnas utlandsläger och är nu sedan i början av veckan på plats AIK i Dubai och Djurgården på Maspalomas. Här Rikard Norling. AIK-tränaren på speciellt vis på vårt Instagram. AIK-tränaren vill ju bara att klockan ska passera midnatt och smackar ihop sina handflator. Stäng, fönster – stäng!

Du följer väl FotbollDirekt på FACEBOOK.

FotbollDirekt på INSTAGRAM.

Håller ni med? Diskutera med FD på TWITTER!

Med denna lansering vill vi ytterligare visa vad som händer på FotbollDirekt.se.
JUST NU på vårt Instagram så syns Rikard Norling sneglandes på sin klocka. Vilken känsla om den redan hade passerat midnatt.
Så här har FD:s utsände fångat AIK-tränaren på bild.
Längre intervju med Rikard Norling kommer under fredagen på FotbollDirekt,se.

FotbollDirekt satsar nu ännu hårdare på Instagram, Facebook och Twitter, där vi kommer bjuda på bakom kulisserna-bilderna och diskussioner med läsarna.

Vi är bemannade på redaktionen, beredda att diskutera med er och svara på frågor.

Häng med på ditt lags träningar och matcher.
Ta del av erbjudanden och medverka i tävlingar. Här har du som supporter även möjlighet att önska frågor som vi sedan ställer till spelare och tränare. Du har alltså en helt annan möjlighet att påverka innehållet än på FotbollDirekt.se. Plus: Du missar aldrig någon nyhet från oss då alla våra rubriker kommer i vårt flöde.

ADU HÄR PÅ FOTBOLLDIREKTS INSTAGRAM

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/31/fd-instagram-norlings-varme-och-smack-vill-bara-att-tiden-ska-ga/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *