JUST NU – FD VIDEO: Längtar efter mer i AIK – ”Driver mig något fruktansvärt”

Advertisements

DUBAI. Förutom Robert Lundström så var alla AIK-spelare i träning under tisdagen. Men i går kom guldhjälten Per Karlsson till träningsanläggningen med tryck över vaden. Hör honom berätta om skadan som håller honom borta och hur han motiverar sig på nytt efter guldet 2018.
– Det är det som driver mig. Europa får man ta sen i sommar. Vi är inte riktigt där ännu, säger Karlsson till FotbollDirekt.se efter onsdagens träning på Nad Al Sheba Sports Complex. 

FD FRÅN DUBAI – MED UTSÄNDE LENNART SANDAHL.

[embedded content]

Per Karlsson missade inte en enda match i allsvenskan guldåret 2018.

Nyss fyllda 33 år gammal har han inga planer på att göra det i år heller.

Men väl i Dubai så ställer en irriterad vadmuskel till det för den snabbe mittbacken. Onsdagsträningen tvingades han stå över och förmodligen gäller samma sak i dag. Att han hållit sig så fräsch sista året har mycket att göra med ändrade träningsvanor.

– För min del har det varit lite mindre snabbhets- och explosiva träningar. Att göra mer konditionsträning för att få en bättre matchkondition. Det är hemligheten, säger han i intervjun med FD.

Karlsson går bland annat även in på vad han ser fram emot mest med nästa säsong.
– Jag måste ändå säga att i och med att vi misslyckats med att försvara titeln en gång under min tid i AIK… så driver det mig något fruktansvärt att bara få göra ett ärligt försök att verkligen ta hand om den (Lennart Johanssons pokal) där igen. Det är det som driver mig.

Se intervjun i spelaren ovan.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/01/31/just-nu-fd-video-langtar-efter-mer-aik-driver-mig-nagot-fruktansvart/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *