JUST NU: Försöker utmana MFF om Berget – bekräftar inblandning

Advertisements

Jo Inge Berget är det många som vill åt. Nu öppnar de regerande norska mästarna Rosenborg upp för att värva yttern.
– Jo Inge är en bra spelare som är tillgänglig på marknaden, säger Rosenborgs tränare Eirik Horneland (bilden) till norska Eurosport.

Jo Inge Berget kan vara på väg mot en comeback i svensk fotboll efter att han bröt sitt avtal med New York City på grund av sociala aspekter. FotbollDirekt pratade nyligen med spelarens agent Jim Solbakken:

– Vi har en väldigt god kontakt med Malmö FF och, jo, en kärlekshistoria kan man verkligen kalla det för. Det är speciellt det Jo Inge Berget och Malmö har haft och har. Det är inga tvivel om att det är en stark kärlekshistoria, säger agenten och skrattar till, sa Solbakken då.

Nu deklarerar de regerande norska mästarna Rosenborg att de också skulle vara intresserat av spelaren. Så här säger tränaren Eirik Horneland om möjligheterna:

– Ja, det kan han vara. Jo Inge är en bra spelare som är tillgänglig på marknaden. Så vi ska titta på behovet och om det kan passa sportsligt och ekonomiskt, säger han till norska Eurosport.

Horneland vill däremot inte gå in närmare på om Rosenborg har varit i kontakt med Berget eller om behovet för spelaren verkligen finns inför den näst kommande säsongen.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/01/just-nu-de-regerande-mastarna-utmanar-mff-berget-klart-intressant/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *