JUST NU: Isak om miljöombytet – ”Inte speciellt komplicerat”

Advertisements

Alexander Isak flyttade nyligen från Dortmund till Willem II. Nu väljer anfallaren att breda ut sig kring överenskommelsen. 
– Det hela började när vi (Dortmund) mötte dem i en träningsmatch i Spanien i januari, säger han i en intervju med tidningen NOS.

Alexander Isak lyckades aldrig ta en ordinarie tröja i ett stjärnspäckade Dortmund. Förra helgen kom beskedet att han lånas ut till den holländska klubben Willem II för att få mer speltid.

Talangen fick göra debut direkt med ett inhopp på 30 minuter. Ett inhopp som var imponerande.

Nu berättar 19-åringen mer om vad som ledde fram till en flytt:

– Det hela började när vi (Dortmund) mötte dem i en träningsmatch i Spanien i januari. Efteråt visade de intresse, och jag var intresserad. Därför var det inte speciellt komplicerat, säger han i en intervju med tidningen NOS.

Siktet är inställt på att återvända till Dortmund:

– Att vara talangfull är en sak. Ska man ta nästa steg måste man jobba hårt. Att vara talang kommer inte ta dig till toppen, säger han.

Om den eviga jämförelsen med Zlatan Ibrahimovic:

– Jag skulle inte säga att jag älskar det, men jag hatar det inte heller. Det är som det är. Inget jag fokuserar på. Jag ser mig inte som den ”nye Zlatan”. Det är inte så viktigt för mig, säger Alexander Isak.

I morgon, lördag, klockan 19:45 ställs Willem II mot Groningen.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/01/just-nu-isak-om-varfor-det-blev-willem-ii-inte-speciellt-komplicerat/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *