JUST NU: Kan inte räddas kvar längre av AIK – blixtvärvar fyra namn

Advertisements

Alexander Milosevic har gått arbetslös. Nu är det officiellt under fredagseftermiddagen att han går till England i en affär med Nottingham Forest som blixtvärvat fyra namn senaste dygnet. AIK-stjärnans deal är 18 månader.

Nyligen nobbade han belgiska Waregem. I dag är han klar för en klassisk engelsk klubb.
Alexander Milosevic är nu slutgiltigt förlorad i och med att han skrivit på för Nottingham Forest i The Championship.

AIK:s mittback blir tillsammans med namn som Bonatini, Pele och Wague ett av flera sista-minuten-namn för den engelska klubben. Alla inhandlade de senaste 24-timmarna för Forest som är tabellnia och satsar hårt på en av playoffplatserna till Premier League.

En tung förlust för AIK och hur Rikard Norling så sent som i dag utsåg Milosevic till AIK:s kanske viktigaste spelare under senare del av hösten när SM-guldet blev verklighet.
Detta i en tv-intervju HÄR med FD.

AIK:s sportchef Björn Wesström har sedan i mitten av december konstaterat att man inte haft konkreta samtal med stjärnan som fått sondera marknaden, enligt önskemål från huvudpersonen själv.
Det berättade Wesström om redan i december när kontraktet gick ut efter säsongen.

Och någon lösning har alltså inte kunnat nås – och kommer nu inte alls att kunna göra det. Nu är han klar för Forest för ett och ett halvt år framåt. Ett kontrakt av samma format som Djurgårdens Kerim Mrabti med Birmingham, även han med 18 månader på fickan.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/01/just-nu-kan-inte-raddas-kvar-langre-av-aik-blixtvarvar-fyra-namn/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *