KLART: Brasilianaren förstärker Gais – ”Sätter rejäla avtryck i offensiven”

Advertisements

Gais gjorde i dag klart med brassen ”Netinho”. Högerbacken ansluter som Bosman från IFK Värnamo på ett tvåårsavtal.
Hans är bollsäker, löpstark och har en inställning gör att han kommer att passa bra in, säger Gais-tränaren Bosko Orovic i en kommentar på föreningens hemsida.

Gais rustar inför kommande säsong i superettan. I dag gjorde klubben klart med en ny högerback, Evaldo Nascimento Lamaur Neto även kallade Netinho ansluter till Göteborgsklubben. Kontraktet är skrivet över två år.

24-åringen tillhörde under andra halvan av förra säsongen IFK Värnamo, men lämnade Smålandsklubben efter att laget blev degraderat till division 1.

– Vi fick upp ögonen för Netinho under hösten och imponerades av hans bidrag till Värnamos uppryckning med en stabil i defensiv och förmåga att också göra rejält avtryck i offensiven. Hans är bollsäker, löpstark och har en inställning gör att han kommer att passa bra in i vår spelfilosofi där ytterbackarna har viktiga roller. Han ansluter truppen i bra fysisk form och kommer att vara redo för match inom någon vecka, säger Gais tränare Bosko Orovic i en kommentar på föreningens hemsida.

Netinho hann under förra säsongen med att göra tolv seriematcher för Värnamo och har tidigare även meriter från flera olika klubbar i Brasilien.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/01/klart-brasilianare-forstarker-gais-satter-rejala-avtryck-offensiven/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *