Lämnade Bajen för Blåvitt – ”Det kunde Poya erbjuda mig”

Advertisements

Junes Barny blev i går klar för en flytt från Hammarby till IFK Göteborg. Nu berättar spelaren själv vad som ledde fram till beslutet: 
– Jag var ute efter en större roll och det kunde Poya och IFK erbjuda mig, säger mittfältaren till Fotbollskanalen. 

IFK Göteborg gjorde i går en rockad – ut med Vajebah Sakor och in med Junes Barny från Hammarby.

Nu berättar Barny själv om vad som triggade en flytt till Blåvitt:

– Det kändes som det rätta alternativet för mig i min karriär just nu. Det är en storklubb med en fantastisk historia, säger mittfältaren till Fotbollskanalen och fortsätter:

– Förra året tog lite hårt på klubben, det märker man ju. Men när jag pratade med Poya (Asbaghi) märkte jag att det finns en revanschlusta och klubben vill göra det bättre än vad de gjorde det förra året. Förra året var de inte bättre än vad tabellen visade, men klubben har mycket högre ambitioner än så. Jag såg en revanschlusta och det är en utmaning i sig.

Barny blev erbjuden en fortsättning i Bajen:

– Jag hade en kort men fantastisk tid i Hammarby. Men jag var ute efter en stor roll. Nu var jag i Hammarby i sex månader och det var lite in och ut. Av 13 matcher gjorde jag hälften från start och från att ha kommit från superettan är det klart godkänt, men jag var ute efter en större roll och det kunde Poya och IFK erbjuda mig, säger han till sajten.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/01/lamnade-bajen-blavitt-det-kunde-poya-erbjuda-mig/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *