MFF-backen fick aldrig gå – ”Jag väljer att se det så”

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Franz Brorsson är en spelare Malmö FF hållit hårt i under transferfönstret – så sent som i går kom det uppgifter att klubben nobbat ett bud från italienska SPAL. Nu berättar spelaren själv om situationen:
– Malmö har väl satt en viss prisnivå på mig och det gör att man känner sig viktig för laget, säger mittbacken till Kvällsposten.

Franz Brorsson har fått mota ett stort intresse under vinterfönstret. Klubbar som Dynamo Moskva och St Pauli har båda kopplats ihop med spelaren. I går rapporterade Kvällsposten att även den italienska klubben SPAL gjort ett sista försök på mittbacken.

Men MFF stod pall och nobbade budet som ska ha varit en lånedeal med köpoption.

– Malmö har väl satt en viss prisnivå på mig och det gör att man känner sig viktig för laget. Jag väljer att se det så. Vi har mycket roligt att se fram emot, säger försvararen själv till Kvällsposten.

Nu blickar Brorsson istället mot Europa League-mötet med Chelsea.

– Vi har grymma matcher direkt, mot Chelsea, och sen finns det en cuptitel jag gärna tar innan jag åker någonstans. Det är inga hard feelings för att det inte blev något nu, säger han till tidningen.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/01/mff-backen-fick-aldrig-ga-jag-valjer-att-se-det-sa/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *