Molins har aldrig sett ett bättre MFF – ”Sån styrka på alla positioner”

Advertisements
Foto: Bildbyrån

Guillermo Molins är taggade inför den nya säsongen och är redo för att ta en viktig plats i det Malmö FF som ska försöka återta guldet från AIK. 
– Den trupp vi sitter inne på nu, har jag aldrig varit med om tidigare i MFF, att ha en sån styrka på alla positioner, även vid byten. , säger spelaren till Kvällsposten.

Guillermo Molins hade väldiga skadeproblem förra året och spelade bara 20 minuter sedan han anlände till MFF i somras. Nu är spelaren åter i slag på riktigt och ser sig själv som ett nyförvärv inför den kommande säsongen.

– Jag kom ju 2018 men det blir nog litegrann så. Jag blir som ett nyförvärv när jag är med från början. Jag tycker att allt känns väldigt bra. Jag känner mig ungefär som när jag kom till Panathinaikos, då var jag i väldigt fin form. Då hade jag en försäsong i benen, säger han till Kvällsposten.

Anel Ahmedhodzic, Dusan Melichárek och Adi Nalic är alla spelare som har förstärkt MFF i vinter och Molins känner att truppen är väldigt stark.

– Jag tycker det är jättebra. Den trupp vi sitter inne på nu, har jag aldrig varit med om tidigare i MFF, att ha en sån styrka på alla positioner, även vid byten. Det är i princip två spelare som är lika bra på varje plats. Det är där man vill ligga om man ska konkurrera på tre fronter och vinna allt som går att vinna. Jag tycker att det har varit ett jättebra fönster, säger Molins till Kvällsposten.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/01/molins-har-aldrig-sett-ett-battre-mff-san-styrka-pa-alla-positioner/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *