JUST NU: Efter strulet – Blåvitt möter sydkoreanskt lag

Advertisements

Det blev ingen träningsmatch mellan Rosenborg och IFK Göteborg – norrmännen ställde in kalaset. Nu har Blåvitt dock hittat en ny motståndare – sydkoreanska Jeonnam Dragons FC.

Under lördagen reser IFK Göteborg söderut för ett träningsläger i Portugal. Ett läger som FotbollDirekts Casper Nordqvist kommer att följa på plats.

Klubben hade planerat in en träningsmatch den 11 februari mot de norska regerande mästarna Rosenborg. Men i måndags kom uppgifter gällande att det laget hade ställt in matchen.

– Vi vill få så mycket tid som bara möjligt till att träna, och därför väljer vi att ställa in matchen, sa tränaren Eirik Horneland till klubbens hemsida då.

Nu är dock ett nytt motstånd schemalagt:

– Det är klart att det är en säkrare referens när man möter ett lag som Rosenborg, men det viktigaste är att vi får en match och på den tidpunkt som vi vill ha den, säger Alf Westerberg, IFK Göteborgs administrativt ansvarige.

Jeonnam Dragons FC, som åkte ur den sydkoreanska högstaligan i fjol, möter Sirius på plats i Portugal den 7 februari.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/02/just-nu-efter-strulet-blavitt-moter-sydkoreanskt-lag/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *