JUST NU – PÅ FD: Bajen tvingas boka om – upptäckte miss för sent

Advertisements
Foto: Bildbyrån

BELEK. Hammarby skulle möta österrikiska St Pölten i morgon. Men nu flyttas matchen fram till måndag.
– En sent uppdagad kommunikationsmiss mellan arrangören och klubbarna som nu gör att matchen flyttas till måndag, säger Hammarbys mediaansvarige Love Gustafsson till FotbollDirekt.se.

Hammarbys första träningsmatch på lägret i turkiska Belek var mot St Pölten från Österrike i morgon söndag. Matchtiden har flyttats några gånger, där det senaste budet var klockan 14 svensk tid i morgon. Men nu blir det en helt ny speldag.

Misskommunikation kring vilken som var den bokade matchdagen, och nu spelas matchen istället på måndag klockan 17 lokal tid (15 svensk tid). C More är informerade och kommer sända matchen.

– Det är en sent uppdagad kommunikationsmiss mellan arrangören och klubbarna som nu gör att matchen flyttas till måndag, säger Hammarbys medieansvarige Love Gustafsson till FotbollDirekt.se.

– Det är beklagligt med en så här sen ändring. Men ledarstaben och truppen har tagit det med jämnmod och ställer in siktet på måndag istället.

Hammarby kommer träna i morgon klockan 11 (klockan 13 svensk tid), en träning som var inbokad oavsett.

– Det blir en matchförberedande träning i morgon istället, säger Love Gustafsson.

This is a Syndicated article! http://www.fotbolldirekt.se/2019/02/02/just-nu-pa-fd-bajen-fansen-far-vanta-forsta-matchen-pa-lagret-flyttas-fram/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *